ОСНОВНЫЕ ФАКТОРЫ КОНСОЛИДАЦИИ УКРАИНСТВА В ПОСТКОЛОНИАЛЬНУЮ СУТКИ - Воропаева, Татьяна (Modern scientific researches, 2018)
Стаття присвячена проблемі консолідації українства в сучасному світі. У вступі обґрунтовано актуальність дослідження процесів консолідації українського суспільства та українства загалом. Зміни в соціокультурних та пізнавальних ситуаціях вимагають від укра