DEVELOPING SOFT SKILLS IN UNIVERSITY STUDENTS - Остафийчук, Елена (Modern scientific researches, 2018)
У цій статті розглядаються нагальні питання актуалізації соціальних навичок у навчанні. ХХІ століття вимагає від сучасної молоді гнучкого використання своїх здібностей, швидкої адаптації до мінливих умов навчання та робочих процесів. Студенти є майбутніми