ПО ЖИРНОКИСЛОТНОГО СОСТАВА ЖИРОВОЙ ТКАНИ С ЛАРВАЛЬНОГО ЭХИНОКОККОЗА СВИНЕЙ - Якубчак, Ольга; Таран, Татьяна; Збарский, Алла (Modern scientific researches, 2018)
Викладено результати досліджень жирнокислотного складу м’яса свиней за ларвального ехінококозу. За середнього і високого ступеня інвазії знижується харчова цінність свинини за рахунок зниження у жировій тканині поліненасичених жирних кислот. Коефіцієнт сп