РЕКЛАМА И ЧЕЛОВЕЧЕСКИЙ ФАКТОР В УСЛОВИЯХ СБЫТОВОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ ПРЕДПРИЯТИЯ - Мороз, Людмила (Modern scientific researches, 2018)
У статті на основі аналізу та систематизації функціональних обов’язків промислово-виробничого персоналу підприємства розглянута взаємодія людського фактору, зокрема маркетинг-менеджменту персоналу підприємства, з його рекламною діяльністю, внаслідок чого