ИННОВАЦИОННЫЙ ПОДХОД К ОРГАНИЗАЦИИ ЗАВТРАКА В РЕКРЕАЦИОННЫХ ГОСТИНИЦАХ - Скрыбченко, Анастасия; Медвидь, Ирина; Шидловская, Елена; Ищенко, Татьяна (Modern scientific researches, 2019)
Стаття присвячена новітньому підходу до організації харчування під час сніданку в рекреаційних готелях. Проаналізовано хімічний склад основних страв меню розширеного континентального сніданку та найбільш поширених в Україні видів мікрогріну. Обґрунтовано