УПРАВЛЕНИЕ АССОРТИМЕНТОМ ТОВАРОВ - Могилов, Анастасия; Рохлина, Марина (Modern scientific researches, 2019)
У статті розглядаються теоретико-методичні засади управління асортиментом товарів. Досліджується товарний асортимент як економічна категорія та об’єкт управління. Визначається місце товарного асортименту в загальній системі управління підприємством. Виділ