ФОРМИРОВАНИЕ ОСНОВНЫХ ПОДКОНТРОЛЬНЫХ ПОКАЗАТЕЛЕЙ ЭФФЕКТИВНОГО УПРАВЛЕНИЯ ПРЕДПРИЯТИЕМ - Догадайло, Яна; Дубровин, Виктор (Modern scientific researches, 2018)
В роботі одержав подальший розвиток методичний підхід щодо розробки системи підконтрольних показників на підставі використання запропонованого набору дій щодо формування складу системи підконтрольних показників підприємства