ПРАВОВЫЕ ПРОБЛЕМЫ РЕФОРМИРОВАНИЯ ПРОКУРАТУРЫ УКРАИНЫ - Пименова, Анастасия; Кузьменко, Валентина (Modern scientific researches, 2019)
В статті розглянуто питання, пов’язані з правовими проблемами реформування органів прокуратури, показано хронологію змін у нормативно-правовому регулюванні діяльності прокуратури в Україні, проаналізовано основні положення Закону України «Про внесення змі