ПОВЫШЕНИЕ ЭФФЕКТИВНОСТИ ОРГАНИЗАЦИИ ОБРАЗОВАТЕЛЬНОГО ПРОЦЕССА В СПЕЦИАЛЬНОЙ ШКОЛЕ - Дмитриева, Ирина; Одинченко, Лариса (Modern scientific researches, 2019)
У статті досліджується проблема підвищення якості надання освітніх послуг дітям з особливими освітніми потребами в умовах спеціальних загальноосвітніх закладів. Розкрито теоретико-методичні основи особистісно-зорієнтованого підходу до навчання і виховання