ЛОГИСТИЧЕСКАЯ КООРДИНАЦИЯ ТРАНСПОРТНОЙ СИСТЕМЫ ГОРОДОВ И АГЛОМЕРАЦИЙ - Аверкина, Марина (Modern scientific researches, 2019)
В статті розглянуто потребу збалансованості потоків транспортної підсистеми міста в руслі зниження втрат ресурсів. Автором запропоновані заходи, які відповідають концепції ощадливості, що уможливить істотне оптимізування завантаженості транспортної систе