ТЕНДЕНЦИИ РАЗВИТИЯ ПРЕДПРИЯТИЙ СВЯЗИ - Мельничук, Лина; Мартыненко, Марина (Modern scientific researches, 2019)
У статті розглянуто особливості галузі телекомунікацій, досліджуються тенденції розвитку мобільного зв’язку за допомогою аналізу статистичних даних. Визначено фактори, що впливають на стан галузі та кількість користувачів мобільного зв’язку. Зазначено гол