ИННОВАЦИОННЫЕ ПОДХОДЫ К ЭНЕРГОСЕРВИСА - Брыч, Богдан; Шпак, Ярослав; Борисяк, Елена (Modern scientific researches, 2019)
Стаття присвячена поглибленню розуміння необхідності впровадження інноваційних підходів до енергосервісу. Визначено чинники трансформації функціонування енергосервісних компаній у контексті розвитку цифрової економіки та зеленої економіки. Обґрунтовано у