РЕНТАБЕЛЬНОСТЬ ПРОИЗВОДСТВА ГОВЯДИНЫ ОТ БЫЧКОВ ПРИ РАЗНОЙ МАССЫ ПЕРЕД УБОЕМ - Крук, Ольга; Угнивенко, Анатолий; Кос, Наталья (Modern scientific researches, 2019)
У роботі розглядається ефективність виробництва яловичини від бугайців за різної живої маси перед забоєм. Доведено, що за збільшення фактичної живої маси тварин перед забоєм і маси туш рентабельність виробництва яловичини зростає у відносно скороспілих м'