САНИТАРНО-ГИГИЕНИЧЕСКИЕ ТРЕБОВАНИЯ К ПРОИЗВОДСТВУ МОЛОКА - Косьянчук, Нина; Горбатюк, Анатолий (Modern scientific researches, 2018)
Стаття присвячена вивченню факторів, що впливають на якість молока. Встановлено, що якісний склад мікрофлори молока залежить від санітарної обробки доїльного устаткування та дотримання санітарії під час первинної обробки молока.