ЕРГОНИМНО-ОЙКОНИМНИЙ И ОЙКОНИМНО-ЕРГОНИМНИЙ НАПРАВЛЕНИЯ ОНИМИЧНИХ МЕТОНИМИИ (В ПРЕДЕЛАХ СЛОБОЖАНЩИНИ) - Ткаченко, Евгений (Modern scientific researches, 2018)
В роботі розглядається явище ономастичної метонімії – взаємодія контактних назв сільськогосподарських підприємств ще за часів СРСР (колгоспів, радгоспів) та назв населених пунктів. Аналізуються структурні особливості такої взаємодії на рівні «ойконім → ер