ВЛИЯНИЕ ВНЕКОРНЕВОЙ ПОДКОРМКИ НА УРОЖАЙ И ПОКАЗАТЕЛИ КАЧЕСТВА ЗЕРНА ОЗИМОЙ ПШЕНИЦЫ - Кудрявицкая, Алина; Голощак, Алена (Modern scientific researches, 2018)
Дослідженнями на лучно-чорноземному грубопилувато-легкосуглинковому ґрунті встановлено, що проведення позакореневого підживлення азотними добривами та Кристалоном особливим, обумовлює значні зміни у величині урожайності пшениці озимої з відповідно високим