ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГИЧЕСКИЕ ОСНОВЫ ИССЛЕДОВАНИЯ ЧЕСТНОСТИ В ДЕТСКОМ ВОЗРАСТЕ - Котлова, Людмила (Modern scientific researches, 2018)
В роботі розглядаються теоретичні засади вивчення чесності у дитячому віці. Розкрито підходи розуміння понять «чесність», «чесна поведінка», «моральність». Чесність при цьому розглядається як морально-комунікативна якість особистості, структура якої розум