ФАКТОРЫ ВЛИЯНИЯ И ОЦЕНКА ЭКОНОМИЧЕСКОЙ ЗАЩИЩЕННОСТИ ПРЕДПРИЯТИЯ В УСЛОВИЯХ МАРКЕТИНГОВОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ - Мороз, Людмила; Хома, Ирина (Modern scientific researches, 2019)
У статті розглянуті чинники та оцінка економічної захищеності підприємства в умовах маркетингової діяльності з формуванням тенденції зміни та врахуванням функціональної залежності між кількісною оцінкою конкурентоспроможності підприємства і його рівнем е