АНАЛИЗ АДСОРБЦИИ НЕЙОННИХ ПОВЕРХНОСТНО-АКТИВНЫХ ВЕЩЕСТВ С ВОДНЫХ РАСТВОРОВ ГИДРОФОБНЫМИ УГЛЕРОДНЫМИ СОРБЕНТАМИ - Кочкодан, Ольга; Жила, Роман (Modern scientific researches, 2019)
Досліджено взаємозв’язок асоціативних та адсорбційних взаємодій при адсорбції нейонних поверхнево-активних речовин (ПАР) типу оксиетильованих октилфенолів (тритонів Х-45, Х-100, Х-305) на гідрофобному непористому вуглецевому сорбенті – графітованій сажі.