ПСИХОЛОГИЧЕСКИЙ АНАЛИЗ ПЕДАГОГИЧЕСКОГО ВЗАИМОДЕЙСТВИЯПРЕПОДАВАТЕЛЕЙ СО СТУДЕНТАМИ В УСЛОВИЯХ ЕВРОПЕЙСКОГО ОБРАЗОВАТЕЛЬНОГО ПРОСТРАНСТВА - Гаркавенко, Нина; Доскач, Светлана (Modern scientific researches, 2018)
Стаття розкриває сутність педагогічної взаємодії викладача і студентів в умовах освітньо-виховного середовища ВНЗ. У статті аналізуються особливості педагогічного спілкування; висвітлюються проблеми соціально-психологічної взаємодії між викладачем та студ