АНАЛИЗ ЭФФЕКТИВНОСТИ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ РЕЗУЛЬТАТОВ АКУСТИЧЕСКОГО КАРОТАЖА В ОБСАЖЕННЫХ СКВАЖИНАХ ДНЕПРОВСКО-ДОНЕЦКОЙ ВПАДИНЫ - Кашуба, Григорий; Федорив, Владимир (Modern scientific researches, 2019)
У роботі розглядаються результати дослідження акустичними методами порід-колекторів, які розташовані в умовах необсаджених та обсаджених свердловин. Враховуючи те, що на даний час буріння свердловин проводиться в дуже малих об’ємах, виникає необхідність п