ВЛИЯНИЕ ОСЛЕПЛЕНИЕ ПАЗУХ НА УРОЖАЙНОСТЬ РАСТЕНИЙ ОГУРЦА - Гаврись, Иванна; Кищенко, Тарас (Modern scientific researches, 2019)
Представлено оцінку господарсько-біологічних показників гібридів огірка партенокарпічного типу (Маша F1 та Меренга F1) залежно від схеми осліплення пазух листків в умовах плівкових ґрунтових теплиць. Визначено площу листкової поверхні рослин огірка на різ