ИСПОЛЬЗОВАНИЕ ЭЛЕМЕНТОВ ОЗЕЛЕНЕНИЯ В ДИЗАЙНЕ ЖИЛОЙ СРЕДЫ - Петровская, Юлиана; Олешко, Елена; Галимурка, Виктория (Modern scientific researches, 2019)
Висвітлено тенденції розвитку фітодизайну та впровадження нових технологій в житлове та громадське середовище. Зазначені основні чинники, що впливають на оптимальне застосування елементів фітодизайну. Розглянуто методи та засоби використання елементів озе