ПОНЯТИЕ СОЦИАЛЬНОГО ЖИЛЬЯ: ЗАКОНОДАТЕЛЬСТВО, ТЕОРИЯ, ПРАКТИКА - Кучеренко, Алексей (Modern scientific researches, 2018)
У статті обґрунтовується необхідність визначення поняття соціального житла та відповідних критеріїв з метою однозначного оперування ними у процесі аналізу та вдосконалення житлової політики країни. Порівнюються визначення соціального житла у вітчизняних н