КАЧЕСТВЕННАЯ ПОДГОТОВКИ СПЕЦИАЛИСТОВ В УКРАИНЕ - Мовчан, Людмила (Modern scientific researches, 2018)
В статті розглядається важливість надання якісних освітніх послуг в умовах глобалізації ринку, що відповідають міжнародним стандартам. Автор наголошує, що вища освіта України проходить етап розвитку та становлення і має певні проблеми з якості освіти. Він