КИБЕРНЕТИЧЕСКИ-АКМЕОЛОГИЧЕСКАЯ РЕАБИЛИТАЦИЯ - Худецкий, Игорь; Антонова-Рафи, Юлия; Антонов, Валерий (Modern scientific researches, 2018)
Розглядається авторський підхід до визначення нової інноваційної кіберакмеологічної технології з проблем реабілітації на основі прогресивно кібер- математичного акме- методології. Пропонується комп’ютерне впровадження інноваційної акме- моделі нової техно