ОБОСНОВАНИЕ ВАЖНОСТИ ПРИЗНАКОВ СЕЛЕКЦИИ МЯСНОГО СКОТА - Угнивенко, Анатолий (Modern scientific researches, 2019)
У роботі розглядається обґрунтування основних ознак селекції худоби української м’ясної породи. Доведено, що кількість відлученого приплоду більше впливає на рентабельність м’ясного скотарства, ніж середня жива маса молодняку у разі відлучення та в 15 міс