КОНЦЕПТУАЛИЗАЦИЯ ИДЕИ ЗАВИСИМОГО РАЗВИТИЯ - Воропаева, Татьяна (Modern scientific researches, 2018)
У статті аналізується суть сучасної неоколоніальної політики, що проводиться окремими країнами. В даному контексті розглянуті теорії залежного розвитку. Представлені в статті концепції залежного розвитку стверджують про зростаючий розрив в економічному ро