ФЕНОМЕН СОЦИАЛ-ПОПУЛИЗМА В ДЕЯТЕЛЬНОСТИ ПОЛИТИЧЕСКИХ ПАРТИЙ СОВРЕМЕННОЙ УКРАИНЫ - Бубнов, Игорь (Modern scientific researches, 2018)
У статті розглянута актуальна проблема поширеності феномена соціал-популізму у політичному просторі України та визначено основні тенденції його подальшого розвитку. Здійснено аналіз основних причин та ознак явища популізму в контексті політичного ландша