ПОЛИТИКО-СОЦИАЛЬНЫЕ ОТНОШЕНИЯ УКРАИНЫ И КАНАДЫ НА СОВРЕМЕННОМ ЭТАПЕ РЕФОРМИРОВАНИЯ УКРАИНСКОГО ГОСУДАРСТВА - Кушниренко, Инна (Modern scientific researches, 2018)
У статті розглянута перспективність процесу взаємодії України та Канади в політичній, соціальній, економічній, культурній та інших сферах.. Встановлено рамки перспектив розвитку взаємовідносин із урахуванням новітніх українських політичних реалій. Проведе