АКТУАЛЬНЫЕ ВОПРОСЫ СЕЛЬСКОХОЗЯЙСТВЕННОЙ ОТРАСЛИ УКРАИНЫ - Мицкевич, Неонила; Яковлева, Мария (Modern scientific researches, 2018)
У статті досліджено актуальні проблеми сільськогосподарської галузі України.