ШРИФТ КАК СОСТАВНОЙ ЭЛЕМЕНТ ПРОФЕССИОНАЛЬНОГО РАЗВИТИЯ СТУДЕНТОВ АРХИТЕКТУРНЫХ СПЕЦИАЛЬНОСТЕЙ - Сидорова, Наталия (Modern scientific researches, 2019)
Шрифт - невід'ємна частина нашого життя. Розглянуто теоретичні основи шрифту і шрифтової композиції як складових компонентів у професійному становленні студентів архітектурних спеціальностей на заняттях з дисципліни «Мистецтво шрифту». У даній статті визн