ХОЗЯЙСТВЕННО-БИОЛОГИЧЕСКАЯ ОЦЕНКА СОРТОВ ШЛЮМБЕРГЕРЫ ЗА ВЫРАЩИВАНИЕ В ЗИМНИХ ТЕПЛИЦАХ - Гаврись, Иванна; Логвиненко, Вячеслав (Modern scientific researches, 2018)
В статті проведена оцінка господарсько-біологічних показників сортів шлюмбергери нідерландської селекції в умовах закритого ґрунту. Наведено результати фенологічних спостережень за ростом і розвитком шлюмбергери, біометричні параметри рослин та показники