МОТИВАЦИЯ К ОБУЧЕНИЮ, КАК ОДИН ИЗ ФАКТОРОВ ВЛИЯНИЯ НА ФОРМИРОВАНИЕ СПОСОБНОСТИ К КРЕАТИВНО-ИННОВАЦИОННОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ БУДУЩИХ УЧИТЕЛЕЙ ФИЗИЧЕСКОЙ КУЛЬТУРЫ - Лысенко, Людмила (Modern scientific researches, 2018)
Стаття присвячена обґрунтуванню сприятливих умов формування здатності до креативно-інноваційної діяльності майбутніх учителів фізичної культури відповідно виявленого рівня прояву мотивів навчально-пізнавальної діяльності. Висвітлено результати досліджень,