ВНЕДРЕНИЕ ИНТЕГРАЛЬНОГО ПРИНЦИПА В ПОДГОТОВКЕ БУДУЩИХ МАГИСТРОВ КУЛЬТУРОЛОГИИ - Воронова, Надежда (Modern scientific researches, 2018)
В роботі досліджується методологічні основи впровадження принципу інтеграції в теорію та практику фахової підготовки майбутніх магістрів культурології. Зазначено, що принцип інтеграції відповідає сутності культурологічної освіти, а саме – системності. Інт