ЦЕЛЕСООБРАЗНОСТЬ ВНЕДРЕНИЯ Т - ТЕХНОЛОГИЙ В ГОСТИНИЧНЫХ ПРЕДПРИЯТИЯХ - Шаран, Адрей; Шаран, Лариса; Бортничук, Олег; Кобелянская, Елизаветта; Ковтун, Алина (Modern scientific researches, 2019)
У статті приділено увагу надання послуг у готельному підприємстві, які передбачають дотримання послідовності у виконанні певних операцій. Висока якість обслуговування споживачів забезпечується колективними зусиллями працівників усіх служб готельного під