ОЦЕНКА ЭКОЛОГИЧЕСКИХ РИСКОВ ЗАГРЯЗНЕНИЯ ВОД УКРАИНСКОЙ ЧАСТИ Р. ДУНАЙ И ПРИДУНАЙСКИХ ОЗЕР (ЛИМАНОВ) - Сербов, Николай; Осипенко, Дмитрий (Modern scientific researches, 2019)
В роботі розглянуті питання встановлення екологічних ризиків забруднення поверхневих вод української частини річки Дунай і Придунайських озер (лиманів). Оцінка екологічних ризиків забруднення води включала в себе оцінку ризику, пов’язаного з органолептичн