ОЦЕНИВАНИЯ НАКОПИТЕЛЬНОГО УРОВНЯ СИСТЕМЫ ОБЩЕОБЯЗАТЕЛЬНОГО ГОСУДАРСТВЕННОГО ПЕНСИОННОГО СТРАХОВАНИЯ С УЧЕТОМ ГЕНДЕРНОГО АСПЕКТА - Диденко, Юлия (Modern scientific researches, 2018)
Робота присвячена оцінці соціально-економічних наслідків при реформуванні пенсійної системи шляхом впровадження обов’язкового державного накопичувального рівня. Визначені гендерні особливості та наслідки реформування пенсійного забезпечення для різних вер