ПОЛИТИЧЕСКИЕ ПОСЛЕДСТВИЯ ПРОЦЕССА АВТОКЕФАЛИЗАЦИИ (2018Р.) УКРАИНСКОГО ПРАВОСЛАВИЯ ДЛЯ ФОРМИРОВАНИЯ ГРАЖДАНСКОГО ОБЩЕСТВА - Костюк, Александр (Modern scientific researches, 2018)
Метою статті є з’ясування політичних наслідків незалежності українського православ’я в контексті становлення громадянського суспільства. Розглядається позиція української держави відносно православних церков та українського православ’я. Здійснюється визна