КОММУНИКАЦИОННОЙ ПРОСТРАНСТВО ПРЕДПРИЯТИЯ И ИНФОРМАЦИОННЫЕ ЗНАНИЯ - Маковецкая, Ирина (Modern scientific researches, 2018)
Наукова стаття присвячена комунікаціям на підприємстві та отриманих наукових знань в еру інформаційних технологій. В статті розглянутий перелік дій для покращення комунікації на підприємстві. Наведена бізнес-модель цілей підприємства на рівні комунікаційн