ПЕРСПЕКТИВЫ РАЗВИТИЯ ГАСТРОНОМИЧЕСКОГО ТУРИЗМА В ЗАКАРПАТЬЕ - Сотникова, Елена; Ищенко, Татьяна; Шидловский, Елена (Modern scientific researches, 2018)
У статті розглянуто сучасний стан гастрономічного туризму у світі та в Україні. Проаналізовано тенденції розвитку міського, фестивального, навчального та сільського вітчизняного гастрономічного туризму. Розкрито передумови для розвитку сирного туризму на