ОБОСНОВАНИЕ СИСТЕМЫ ПОКАЗАТЕЛЕЙ ОПЕРАЦИОННОГО АНАЛИЗА ПРЕДПРИЯТИЯ - Дубровин, Виктор; Лабунская, Алена; Догадайло, Яна (Modern scientific researches, 2018)
В статі обґрунтовано склад систему показників операційного аналізу діяльності підприємства певної галузі з урахуванням її особливостей шляхом реалізації розробленого алгоритму дослідження. Визначено, що до складу системи показників операційного аналізу бу