СОСТОЯНИЕ И ПЕРСПЕКТИВЫ ПРОИЗВОДСТВА МЯСА В УКРАИНЕ - Гуцул, Татьяна; писанка, Максим (Modern scientific researches, 2018)
В роботі охарактеризовано значення та сучасний стан виробництва м’яса різних видів в Україні. Окреслено проблеми та перспективи функціонування галузей тваринництва у різних категоріях господарств в сучасних умовах.