ОСОБЕННОСТИ СТРАТЕГИЧЕСКОГО УПРАВЛЕНИЯ ЭКОНОМИЧЕСКОЙ УСТОЙЧИВОСТЬЮ АГРАРНЫХ ПРЕДПРИЯТИЙ - Вьюненко, Александр; Виганяйло, Светлана; Толбатов, Андрей (Modern scientific researches, 2018)
В дослідженні розглядаються питання стратегічного управління економічною стійкістю підприємств. Проблема пошуку шляхів зниження ризику та вдосконалення стратегії управління. Визначені основні фактори ризику діяльності підприємства, що обумовлюють відхилен