КАРТОГРАФИЧЕСКИЙ МЕТОД ИССЛЕДОВАНИЯ ОТ МЕНТАЛЬНОСТИ К ПРАКТИКЕ - Титова, Светлана; Дудун, Татьяна (Modern scientific researches, 2018)
Висвітлено сутність особливостей використання географічних карт в наукових та практичних дослідженнях. Розглянуто питання технічних прийомів аналізу карт і досліджень, які можна проводити за картами. Визначено чинники, що впливають на точність досліджень