ОСОБЕННОСТИ КЛИНИЧЕСКОГО ПРОЯВЛЕНИЯ ПОСЛЕРОДОВЫХ ВЕСТИБУЛО-ВАГИНИТОВ У КОРОВ В УСЛОВИЯХ ЧАСТНОГО ПРЕДПРИЯТИЯ «АГРО-СОЮЗ» СИНЕЛЬНИКОВСКОГО РАЙОНА ДНЕПРОПЕТРОВСКОЙ ОБЛАСТИ - Корейба, Людмила (Modern scientific researches, 2018)
Наведені дані про поширення та особливості клінічного прояву післяродових вульво-вагінітів у корів. У післяродовий період в корів реєструються гострі серозний, гнійно-катаральний та гнійний вестибуло-вагініт тривалістю перебігу до 14 діб.