ОСОБЕННОСТИ РОСТА И РАЗВИТИЯ АЛЬСТРЕМЕРИИ В ЗАВИСИМОСТИ ОТ РЕГУЛЯТОРА РОСТА РАСТЕНИЙ - Гаврись, Иванна; Гарига, Семен (Modern scientific researches, 2019)
У роботі досліджено вплив регуляторів росту рослин – Біолан, Біонур та Регоплант на ріст, розвиток та динаміку цвітіння альстремерії сорту Меллов Єллов за вирощування у плівкових теплицях. Встановлено вплив Біонуру та Регопланту на подовження періоду цвіт