ПОРТРЕТ СПЕЦИАЛИСТА-МЕЖДУНАРОДНИКА В КОНТЕКСТЕ ЕВРОПЕЙСКОГО ВЕКТОРА ПОДГОТОВКИ ДИПЛОМАТИЧЕСКИХ КАДРОВ - Савчук, Андрей (Modern scientific researches, 2019)
У статті зясовано питання підготовки фахівців у сфері міжнародних відносин у державах Вишеградської четвірки. Акцентовано на компетентностях, якими повинен володіти майбутній дипломатичний працівник, а також на ключових завданнях підготовки майбутніх фахі