ОСОБЕННОСТИ ХУДОЖЕСТВЕННОГО МЫШЛЕНИЯ ОСИПА ТУРЯНСКОГО: ТИПОЛОГИЧЕСКИЙ АСПЕКТ - Скиданчук, Елена (Modern scientific researches, 2019)
Анотація. У статті досліджуються особливості художнього мислення Осипа Турянського, характерні риси творчої манери та мистецьких світоглядів. Творча діяльність Осипа Турянського гідна уваги та подиву, тому стаття присвячена особливостям художнього мисленн