ФОРМИРОВАНИЯ НАЦИОНАЛЬНО СОЗНАТЕЛЬНОЙ ЯЗЫКОВОЙ ЛИЧНОСТИ В ЖИЗНИ И ТВОРЧЕСКОМ НАСЛЕДИИ ИВАНА БОДНАРЧУКА - Багрий, Мария (Modern scientific researches, 2019)
Анотація. Багатогранна творча та громадсько-суспільна діяльність у найрізноманітніших ділянках науки і культури Івана Боднарчука гідна подиву, тому стаття присвячена проблемі формування національно свідомої мовної особистості у працях автора, розкрито вп